för nostalgi

måndag 13 februari 2012

nice in neuchatel

Har varit ute på en go PW, hälsat på bästa sofisen, druckit/dricker lite (mycket) svenskt underbart kaffe och inte packat upp min gigantiska väska. Nu vill jag berätta lite om resan.
Först och främst, Neuchatel. Så himla mysig stad va? Gamla fina hus, smågator och en sjö och alper i bakgrunden. Fett najs! Sjukt kallt var det också, vi strosade runt i stan med våra pannband över öronen och frös näsorna av oss haha.. Och att stå på isen och träna i typ -grader när det ryker från både mun och panna är rätt cp faktiskt, haha. Men mysigt! Och ett coop precis bredvid ishallen med aaasmycket choklad billig som euroshopper va ju inte helt fel, heheeheh.
Vi hade två bra träningar onsdag och torsdag, i träningshallen och tävlingshallen. På torsdagen tränade vi på morgonen och kunde ägna resten av dagen åt att bara vara, så himla gött att bara umgås med bästelaget.
Korta på fredagen gick la sådär, absolut inte det bästa vi åkt, långt ifrån, och med annorlunda utlänska poäng var vi inte asnöjda med prestationen liksom. Lite låg stämning, men vi glömde det och fokuserade på lördagen när det var dags för långprogrammet. Och åh, vårt kära långprogram <3 Äntligenäntligenäntligen satte vi alla moment utan fall eller misstag, och det den känslan går inte att beskriva. Att stå i slutposen på isen och bara veta att alla tänker samma tanke, "DÄR SATT DEN", och bara skratta och le och känna glädje upp i magen innan man ens fått poängen. Så himla gött. Finns ingen bättre känsla, helt serri. Poängen var bra för att vara utomlands, tog oss tyvärr inte högre upp bland placeringarna men vi brydde oss inte riktigt. Vi var bara några poäng ifrån pallplats och de som låg under oss var typ 20poäng under, så vi visste vart vi hörde hemma.

Åh, hela resan var bara så himla bra. Finns inget bättre än att bara vara i teamåknignsbubblan med världens bästa gäng och tränare, trivs så himla bra med det. Måste verkligen njuta de sista veckorna nu, för åh vad jag kommer sakna dethär. 
Bjuder på de få bilderna jag tog och de bästa jag snott från andra i en helt knasig ordning, kanske kommer mer en annna gång!
 

  
 


 
 


 

åh, nerverna här alltså. hjärtat bara pumpaarInga kommentarer: